AA STUDIER


Varför gör Han detta för mig?


Skrivarvänlig version


"Det har funnits millioner och åter millioner alkoholister raglande omkring på jordens yta. De har levt och dött i alkoholism. De har dött och i vanära dragit ner familjer, vänner och anhöriga till dem. De har orsakat blodbad i världen och de har dött hopplösa. Det har varit en tragedi.


Utav alla dessa millioner av människor, därför, varför? Tala om för mig varför just några tusen av oss har denna möjlighet. Varför är vi valda för detta? Varför är jag vald för detta? Varför får jag denna chans? Varför får du denna chans, när tusen och åter tusen och millioner och åter millioner av andra människor aldrig fått denna chans och det finns förmodligen millioner omkring oss, som aldrig kommer att få eller ska få? Fråga dig själv detta, ibland. Det kanske ger dig ett nytt värde på ditt medlemskap här.


Detta är de saker som vi bör gå igenom med oss själva, då och då. Jag upplever att det är ett mirakel att någon av oss är här. Därför att ingen någonsin kommer hit, förrän han är hopplöst förlorad".


Clarence S. - 1963